Πως να μετρήσετε τον τοίχο σας

Πως να μετρήσετε τον τοίχο σας

Ακολουθεί ένας απλός οδηγός που θα σας βοηθήσει να μετρήσετε τον τοίχο ή τους τοίχους σας για να παραγγείλετε την φωτοταπετσαρία σας στις σωστές διαστάσεις:

Θα χρειαστείτε ένα μέτρο, ένα κομμάτι χαρτί και ένα μολύβι ή στυλό για να σημειώσετε τις διαστάσεις.

  1. Μετρήστε το συνολικό ύψος: Μετρήστε από το πάτωμα εώς το ταβάνι. Εαν υπάρχει σοβατεπί αφαιρέστε το ύψος του, η ταπετσαρία σταματάει πάνω από το σοβατεπί.
  2. Μετρήστε το πλάτος: Στη συνέχεια, μετρήστε το πλάτος του τοίχου από τη μία πλευρά στην άλλη. Πάρτε 2 μετρήσεις του πλάτους, μιά χαμηλά και μία ψηλά, σημειωστε την μεγαλύτερη από τις δύο.
  3. Σημαντικό: Προσθέστε στην κάθε διάσταση από 5εκ, κατά την τοποθέτηση της ταπετσαρίας θα κόψετε το υλικό που περισεύει με έναν χάρακα και ένα κοπίδι.
  4. Εάν θέλετε να ντύσετε περισσότερους από έναν τοιχους, προσθέστε το πλάτος του κάθε τοίχου, εάν έχουν το ίδιο ύψος.
  5. Εάν υπάρχουν πόρτες ή παράθυρα δεν τα λαμβάνετε υπόψιν σας κατά τις μετρήσεις, θα αφαιρεθούν κατά την εγκατάσταση του υλιού.
  6. Ελέγξτε την ακρίβεια: Ελέγξτε δύο φορές όλες τις μετρήσεις σας για να διασφαλίσετε ότι είναι σωστές. Μικρά σφάλματα στις μετρήσεις θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μία ταπετσαρία που δεν ταιριάζει καλά.

Ακολουθώντας αυτά τα βήματα, θα μπορέσετε να μετρήσετε τον τοίχο σας με ακρίβεια και να παραγγείλετε μία φωτοταπετσαρία που θα δώσει μια νέα, φρέσκια εμφάνιση στον τοίχο σας!

Νεότερες Δημοσιεύσεις Πως να μετρήσετε την πόρτα σας