Πως να μετρήσετε το ψυγείο σας

Πως να μετρήσετε το ψυγείο σας

Ακολουθεί ένας απλός οδηγός που θα σας βοηθήσει να μετρήσετε το ψυγείο σας για να παραγγείλετε το αυτοκόλλητο σας στις σωστές διαστάσεις:
Θα χρειαστείτε μια μεζούρα ή ένα μέτρο, ένα κομμάτι χαρτί και ένα μολύβι ή στυλό για να σημειώσετε τις διαστάσεις.

  1. Μετρήστε το συνολικό ύψος: Σταθείτε μπροστά από το ψυγείο και μετρήστε από την επάνω άκρη έως την κάτω άκρη. Ξεκινήστε από το υψηλότερο σημείο του ψυγείου και επεκτείνετε το μέτρο μέχριτο κάτω μέρος. Σημειώστε αυτή τη μέτρηση.
  2. Μετρήστε το πλάτος: Στη συνέχεια, μετρήστε το πλάτος του ψυγείου από τη μία πλευρά στην άλλη. Τοποθετήστε το μέτρο στην πιο αριστερή άκρη και επεκτείνετε τη μέχρι την πιο δεξιά άκρη. Σημειώστε αυτή τη μέτρηση.
  3. Σημαντικό: Προσθέστε στην κάθε διάσταση από 1εκ, κατά την τοποθέτηση του αυτοκόλλητου θα κόψετε το υλικό που περισεύει με έναν χάρακα και ένα κοπίδι. Εάν το ψυγείο σας αποτελείται από 2 πόρτες μετρήστε την κάθε πόρτα ξεχωριστά με τον ίδιο τρόπο
    που μετρήσατε ολόκληρο το ψυγείο.
  4. Σημειώστε στο πεδίο παρατηρήσεις της παραγγελιάς σας την διάσταση της κάθε πόρτας και ποια είναι πάνω-κάτω ή δεξιά-αριστεράΟ και εμείς θα σας τα στείλουμε κομμένα για την κάθε πόρτα.
  5. Ελέγξτε την ακρίβεια: Ελέγξτε δύο φορές όλες τις μετρήσεις σας για να διασφαλίσετε ότι είναι σωστές. Μικρά σφάλματα στις μετρήσεις θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ένα αυτοκόλλητο που δεν ταιριάζει καλά.

Ακολουθώντας αυτά τα βήματα, θα μπορέσετε να μετρήσετε το ψυγείο σας με ακρίβεια και να παραγγείλετε ένα αυτοκόλλητο που θα του δώσει μια νέα, φρέσκια εμφάνιση!

Παλαιότερες Δημοσιεύσεις Πως να μετρήσετε την πόρτα σας